Iluzionist kojem žiri nije dao u finale Supertalenta: Očekivao sam takvu odluku

Foto: Nova TV

RIJETKO se Hrvati ujedine kao što su se jučer ujedinili u gunđanju zbog ispadanja iluzionista Andreja Škedela iz Supertalenta. Nakon što je Maja Šuput dala treći glas za Ivu Augustinović i time presudila da on neće nastupati u finalu showa, društvene mreže preplavili su bijesni komentari gledatelja koje su Andrejeva dva trika ostavila bez riječi.

S druge strane, Andrej priznaje da on nije razočaran zbog takve odluke.

"Iva je odradila super posao, a pjesma ljude uvijek dirne na osobnoj razini, osobito kad je slušate uživo kao što je žiri imao priliku. Očekivao sam takvu odluku", rekao je za Index.

Snimka njegovog nastupa šesta je najgledanija ovih dana na ovim prostorima te najgledanija iz prve polufinalne večeri Supertalenta. Andrej nam priznaje da je pratio rekcije publike jučer tijekom dana, jer na kraju krajeva, izvođači sve i rade zbog publike.

"Razočaranje je bilo veće nego što sam mislio da će biti, ali nije neočekivano. Naime, publika od ove vrste showa očekuje raznovrsnost, to je i premisa formata, a često se svede na ono što stalno mogu vidjeti. Neosporiv je talent pjevača koji nastupaju u emisiji, ali u moru emisija za pjevače od Supertalenta se očekuje raznolikost", rekao je.

Zadovoljan je svojim nastupom, iako uvijek ima stvari koje bi želio doraditi i popraviti, ali to se neće nikada promijeniti. 

"Uvijek može bolje i treba stremiti tome, ali u načelu je ispalo dobro", domeće.

Na pitanje misli li da je točkom u emisiji uživo nadmašio onu na audiciji, kaže da mu je teško uspoređivati ih jer su drugačije.

 "To ipak mora publika. Ne mogu biti tu u potpunosti objektivan", kaže kratko.

Ono što mnogi ne znaju jest da je ovo Andreju drugi put da se okušao u Supertalentu. Publika ga je mogla vidjeti i 2010. godine.

"Vratio sam se u Supertalent na poziv produkcije jer sam vjerovao da će napraviti odličan posao u promociji ove umjetnosti i jesu", kaže.

Priznaje nam da za jednu takvu točku treba užasno puno vremena, a novca nikad dovoljno. 

"Da nemam podršku izuzetnih ljudi s kojima radim i prijateljske logistike, ovo bi na našim prostorima bilo neizvedivo", tvrdi.

"Mađioničarstvom sam se počeo baviti u djetinjstvu nakon što sam vidio prvi trik. Jednostavno sam morao to naučiti. Kroz niz godina skupljanja znanja i iluzija jednostavno se dogodilo. Prve godine praktički nisam ni svjestan bio da to radim... i eto prođe tako već dvadeset godina", kaže na kraju.

Pročitajte više