Ima 3,8 milijuna fanova, a nitko nije primijetio što ne valja s ovom fotkom

Foto: Instagram

INFLUENCERICA Gabbie Hanna odlučila je napraviti eksperiment u kojem je lažirala vikend na Coachelli koristeći Photoshop i fotografije odnosno snimke prijatelja koji su zapravo bili na festivalu.

Uz pomoć nekoliko fotografa i šarenih perika, Hanna je pokazala tri potpuno različita (ali vrlo uvjerljiva) outfita na Instagramu.

28-godišnja vloggerica kaže da su je inspirirali slični štosevi drugih YouTubera koji su lažirali putovanja. Hanna kaže da, iako nema ništa protiv Coachelle, ne misli da bi se introvertu poput nje festival svidio. Osim toga, željela je pokazati koliko lako je lagati na društvenim mrežama.

Nakon što je prvu fotografiju podijelila sa svojih više od 3,8 milijuna pratitelja, nitko od njih uopće nije posumnjao da nešto nije u redu, a ona je dobila brojne komplimente na račun svog outfita.

Tek nakon druge fotografije jedna osoba primijetila je da možda blefira, a mnogi su se poprilično iznenadili kad je otkrila da je riječ o eksperimentu. Hanna kaže i kako joj je žao što je prevarila svoju publiku, ali ističe da su društvene mreže za većinu samo "manipulirana verzija stvarnosti."

"Samo nemojte temeljiti svoj život na nekoliko postova tjedno od vašeg omiljenog influencera koji živi ovim glamuroznim, šarenim, zasićenim, trendovskim, nevjerojatnim životom", kaže Hanna, sjedeći u stolici u trenirci i naočalama za čitanje. "Jer cijelo vrijeme dok sam se super provodila na Coachelli, bila sam, uglavnom, za ovim stolom."

Pročitajte više