Ima li "top model" Sabina Behlić šanse za pravu inozemnu karijeru?

NAKON što je proteklih nekoliko mjeseci snimala svoj prvi reality show, pred Sabinom Behlić, pobjednicom Hrvatskog top modela, novi su izazovi. Uskoro je očekuje snimanje za časopis Joy, na čijoj će naslovnici osvanuti nakon što je dodatno preobrazi vojska stilista predvođena modnim urednikom Borutom Mihalićem, a onda i turistički odlazak u New Yorku te dvotjedna škola stranih jezika u Londonu. Ipak, javnost najviše zanima što će biti s, kako bi rekla Tatjana Jurić, "famoznim ugovorom" o čijem se kredibilitetu, pa i postojanju, dosta pisalo a vrijeme trajanja showa.

"Ne znam kakvi su mi planovi za dalje, upisala sam faks i želim ga završiti, želim ići kući odmoriti se", zbunjeno nam je rekla 19-godišnja Sabina nakon što je i službeno objavljeno kako je pobijedila. Ipak, priča se da joj je sve javljeno puno prije, no bez obzira na nedostatke u showu, kojih doista nije manjkalo, ova će ljepotica navodno dobiti priliku da ode stopama Tatjane Dragović, Mateje Penave, Kristine Sajko, Korine Longin i drugih sretnica koje su izgledom i mogućnošću preobrazbe osvojile modni svijet.

RTL-ov zavjet šutnje

Kako nam je nakon pobjede šturo odgovorila da u budućnosti "ne očekuje ništa", zanimala su nas detaljnija očekivanja od onoga što je očekuje. Od glasnogovornice RTL-a dobili smo jasan odgovor - Sabina ne smije "javno istupati", odnosno, davati izjave do 19. lipnja, kad će se na kioscima naći veliki modni editorijal i popratni intervju. Ljudi koji od nje stvaraju zvijezdu itekako se, dakle, brinu da njezino javno praćenje bude "čisto i bez greške", a kamo će Sabina na prve castinge, još nije objavljeno.

Iz borbe s anonimnim djevojkama u poznato društvo

Sabinu Behlić, ljepoticu sa svjetskim apetitima, uvrstili smo u naš Izbor za najljepšu Hrvaticu, na kojem je konkurencija, morate priznati, doista jaka. Uz visoko plasirane Lanu Jurčević, Nikolinu Pišek, Ivu Šulentić i Miju Kovačić, koje se u samom vrhu nalaze od početka izbora, veliki broj glasova, a onda i brzi rast na listi, bilježe mlada pjevačica Franka Batelić te novopečena voditeljica i bivša missica Vanja Rupena. Kako missice i djevojke koje su razni "stručni žiriji" proglasili pobjednicama u našem izboru uopće ne prolaze (aktualna Miss Hrvatske, primjerice, više nije u prvih pedeset) bit će zanimljivo vidjeti koliko vam je lijepa Sabina, te što će postići nakon što su joj - obećane zvijezde.

D.K.
Foto: Index, RTL

Pročitajte više