Ako gledate TV, žao nam je - od ovog tjedna Nova TV emitira po dvije epizode Kumova

Foto: Press

S NOVE TV su priopćili da od ovog tjedna stiže dupla doza Kumova, još jedne grozne domaće serije u nizu, pa smo vas morali brzo upozoriti, da vas ne šokira.

"Od ovoga tjedna vjerni gledatelji serije Kumovi imat će priliku gledati dvije epizode dnevno i u njima uživati od ponedjeljka do četvrtka", javljaju s Nove TV. 

Kumovi su jedna od najdugovječnijih (i najlošijih) domaćih serija, a u studenom prošle godine snimljena je posljednja epizoda. Kumovi ukupno imaju 423 epizode koje se još emitiraju.

Emitira se od 2022.

Serija je s emitiranjem krenula početkom 2022. godine.

U seriji su glumili Milan Štrljić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Vedran Mlikota, Daria Lorenci Flatz, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Lovre Kondža, Ratko Glavina, Konstantin Haag, Ecija Ojdanić, Domagoj Ivanković, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mijo Kevo, Marina Redžepović, Nika Barišić, Lara Obad, a u novoj sezoni pridružili su im se i Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek...

Grozne recenzije

Inače, Kumovi na IMDb-ju imaju ocjenu 5.7 od 10 i ne baš bajne recenzije.

"Loš humor, uštogljene glumačke izvedbe... Postoje bolji načini da provedete vrijeme", "Tipična low budget serija. Jeftina produkcija, loš scenarij... U doba HBO-a i Netflixa nevjerojatno je da bi netko pogledao čitavu epizodu ovoga", "Stereotip za stereotipom. Žao mi je glumaca što moraju raditi zbog love", samo su neke od recenzija.

Pročitajte više