Dok dečki misle o Rimskom Carstvu, žene misle - o bivšoj najboljoj frendici

Foto: Facebook

NAKON što se kolektivno zaključilo da muškarci često razmišljaju o potpuno random pojmu - Rimskom Carstvu - došlo je vrijeme da žene zaključe o čemu one često razmišljaju. Izgleda da su neke cure na internetu došle do zaključka da je ženski ekvivalent Rimskog Carstva - bivša najbolja frendica.

>>Pitali smo Hrvate koliko često misle o Rimskom Carstvu i ostali smo van sebe

Ako vas prve rečenice bune, evo objašnjenja. Dakle, proteklih nekoliko tjedana TikTokom vlada trend u kojemu žene pitaju muškarce koliko često razmišljaju o Rimskom Carstvu. Na iznenađenje brojnih, muškarci o Rimskom Carstvu razmišljaju prilično često. Žene, izgleda, za to vrijeme razmišljaju o bivšoj najboljoj frendici.

@sophisticatedspreads #romanempire #romanempires ♬ original sound - emmy

Viralni video u kojemu je tiktokerica Emmy ustvrdila da žene često razmišljaju o bivšoj najboljoj prijateljici potaknuo je veliku raspravu. I, da, većina žena na TikToku se slaže da često i potpuno random misle na svoju bivšu najbolju prijateljicu.

Princeza Diana i vještice u Salemu

No, nisu samo bivše prijateljice u pitanju.

Tisuće žena na TikToku su se složile da često i bez ikakvog posebnog razloga misle na princezu Dianu i vještice u Salemu. Nakon što je trend Rimskog Carstva lagano napustio TikTok, počeo je trend ženskih verzija.

@oce.sng lady diana supremacy 🌟 #romanempire #ladydiana #princessdiana #trend #fyp #ladydi ♬ HANDS UP . maxzmov - audios for ur edits!

Pročitajte više