Index doznaje: Reper Stoka nikad se nije izliječio od kokainske ovisnosti

MARIN IVANOVIĆ STOKA danas je spakirao kofere i zaputio se u Ivanovec nedaleko od Okučana, gdje će se drugi put pokušati izliječiti od kokainske ovisnosti. Iako je njegov prijatelj, Marko Lasić Nered, s kojim surađuje već godinama, za Exkluziv rekao da je Marin bio preopterećen poslom, da je u komunu Susret otišao samo kako bi napunio baterije te da je zbog te preopterećenosti osjetio potrebu da se vrati tamo, doznajemo da je situacija ipak malo drukčija.

Naime, kako doznajemo, reper Stoka vratio se kokainu samo nekoliko mjeseci nakon što je potkraj 2007. godine napustio istu komunu u koju se zaputio danas. Njegova želja za drogom bila je sve jača, a kada to više nije mogao skrivati od svojih najbližih, drugi put odlučio je krenuti u borbu protiv svoje ovisnosti, potvrdio nam je izvor blizak Stoki koji je želio ostati anoniman.

"Nije istina, kakva komuna?"

Također, tu istu informaciju, koja već neko vrijeme kruži kuloarima, spremno nam je demantirao Stoka osobno. "Nije istina, kakva komuna?", rekao nam je Marin kada smo ga prije desetak dana upitali je li istina da je ponovno zalutao u pakao droge.

Podsjetimo, nakon punih deset godina, koje je proveo konzumirajući drogu, Stoka se prvi put u komunu prijavio u veljači 2007. godine. Na taj korak se odlučio, kako je sam otkrio, jer je dotaknuo dno dna.

"Najviše me raduje što opet mogu jasno vidjeti svijet oko sebe"

Nakon deset mjeseci provedenih na odvikavanju, Stoka je otkrio kako se ničeg ne srami te da je ponosan što se uspio izvući. "Zadnji put kad sam bio čiste glave, imao sam 15 godina, još sam bio dijete, sad me najviše raduje što opet mogu jasno vidjeti svijet oko sebe", izjavio je nakon povratka iz komune.

Ubrzo zatim pronašao je novu djevojku, studenticu Ivanu Puh, poslovne ponude stizale su sa svih strana, ali njegova ovisnost bila je jača od svega toga. Ipak, možda će Marin ovaj put imati više sreće pa će napokon odlučno reći ne tom opasnom poroku.

Pročitajte više