Index doznaje: Voditeljica Marina Parlov ljubi sina direktora Plive

VODITELJICA Marina Parlov odnedavno je ponovno zaljubljena. Njezin novi odabranik sin je direktora Plive, Marko Čović. Par je u vezi nepunih mjesec dana. "Marko i ja jesmo u vezi i doista sam sretna s njim. Iskreno, sve je to još novo i jako friško za mene. Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja i moram priznati da je to bila ljubav na prvi pogled", rekla je Marina ekskluzivno za Index.hr.

"Zaljubila sam se na prvi pogled"

"Nažalost, ne viđamo se svaki dan", dodala je Marina. To ne čudi, jer 20-godišnji Marko Čović studira na bečkom sveučilištu Webster. "To je jedna od većih prepreka u našoj vezi ili, kako se to kod nas kaže, imamo vezu na daljinu", objasnila je Marina. Njezin novi dečko putuje svaki vikend u Zagreb kako bi ga proveo sa svojom dragom. Marini ovo nije prvi "poznati" dečko. Naime, njezina veza s reperom Markom Lasićem Neredom, nakon što se predstavila na Izboru za Miss Hrvatske 2006., zapravo ju je izvukla iz anonimnosti. "Nered će biti presretan zbog mene kad sazna da sam ponovno zaljubljena", rekla nam je.

Ljepotica je popularnost pametno unovčila. Prihvatila je ponudu Nove TV i nekoliko mjeseci je vodila emisiju "Nova lova". Nakon toga prešla je na HTV i postala zaštitno lice Europskog prvenstva, gdje je u društvu Lane Jurčević vodila emisiju "Volim nogomet". Marina ne želi karijeru prepustiti slučaju i svjesna je da od voditeljskog posla dugoročno "nema kruha" te se ozbiljno prihvatila studiranja druge godine politologije na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti. Sama Marina priznaje da je, otkako se zaljubila,  puno lakše počela rješavati ispite na faksu.

S.C.

Pročitajte više