Index i Aquarius Records daruju vam CD "Pobjednici klapskih večeri 2007"

USUSRET ovogodišnjem Kaštelanskom điru, Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima, Aquarius Records izdao je posebno glazebno izdanje "Pobjednici Klapskih večeri 2007", posvećeno, kako mu i naslov govori, pobjednicima prošlogodišnjeg izdanja festivala.

Danas smo svjedoci nevjerojatnoj popularnosti klapa i klapske pjesme, koje prije desetak godina u ovakvim razmjerima nije bilo. Svi se slažu da je tome uvelike pridonio upravo Kaštelanski đir, koji je otvorio nove obzore i postao kultno klapsko događanje u Hrvatskoj, te pobudio zanimanje i u inozemstvu.

Od samog početka se nismo bavili tradicijom, nju smo prepustili onima koji su se njome bavili, nego smo na tradicijskim elementima gradili suvremeni dalmatinski klapski izričaj, a vrijeme je pokazalo da je to bio pun pogodak. Veliko zanimanje obrađivača, klapskih umjetničkih voditelja i klapskih pjevača za sudjelovanjem i natjecanjem na Kaštelanskom điru iznjedrilo je iznimnu kvalitetu te brojne obrade i izvedbe koje će nedvojbeno postati antologijske.

Nagradna igra

Želite li uživati u bezvremenskim klapskim hitovima kao što su "Čuvaj mi škoju", "Odnija me život", "Tko zna" ili klapskoj izvedbi "Bohemian Rapsody", sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s  "Pobjednici Klapskih večeri 2007" na index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke. Troje najbržih ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Pročitajte više