Index Oglasi uz hrvatsko selo: OPG-ovci, oglasite besplatno svoje proizvode

Foto: 123rf

INDEX OGLASI, najbrže rastući mali oglasnik u Hrvatskoj, u prvih pedeset dana zabilježio je gotovo 25.000 predanih oglasa. Osim preglednog, brzog i jednostavnog sučelja, posebnost ovoga oglasnika jest da su Index Oglasi potpuno besplatan mali oglasnik koji ne naplaćuje objavu oglasa niti u jednoj kategoriji.

Od danas se na Index Oglasima mogu potpuno besplatno oglašavati i OPG-ovi. Ako ste proizvođač - ponudite milijunskoj publici na Index Oglasima i na naslovnici Index.hr portala svoje voće, povrće, sokove, suhomesnate proizvode i rukotvorine. Ako ste potrošač željan kvalitetne hrane - umjesto supermarketa podržite hrvatsko selo i kupujte direktno od seljaka.

Napisati kvalitetan mali oglas je jednostavno, a one koji napišu najbolje  i nagrađujemo. Najbolje oglase izdvajamo na naslovnici Index.hr portala gdje i vaš oglas može biti istaknut. Sve što je potrebno jest registrirati se, postaviti stvarni oglas što kvalitetnije opisan i garantiramo da će vaš oglas pročitati velik broj čitatelja. Požurite, predajte oglas na index.hr/oglasi, lajkate našu Facebook stranicu, prodajte svoj stan ili auto i osvojite nagrade.

Pročitajte više