Index saznaje: Lana Jurčević i Fabijan Marić prekinuli vezu nakon godinu i pol dana

LANA JURČEVIĆ i Fabijan Marić nakon godinu i pol dana veze više nisu zajedno. Index doznaje iz pouzdanih izvora da su pjevačica i njen dečko odlučili prekinuti početkom mjeseca i uzeti si vremena kako bi razmislili o svom odnosu. Iako su bili zajedno više od godinu i pol, zadnjih nekoliko tjedana su sve manje vremena provodili zajedno, što je, čini se, ostavilo traga na njihovom odnosu. Kako saznajemo, Lana i Fabijan se i dalje druže i komuniciraju. Žive u istom kvartu te su tamo viđeni kako šeću svoje pse u kasnim večernjim satima.

Na Facebooku objavila pjesmu "Hvala što si bio moj prijatelj"

Na naše pitanje je li istina da više nisu zajedno, Lana se nije htjela izjasniti  te je ostala dosljedna tome da detalje svog privatnog života ne komentira u javnosti, ali je na svojoj Facebook službenoj stranici objavila pjesmu koja aludira na prekid i zahvaljuje: "Hvala što si bio moj prijatelj". Lana je u zadnje vrijeme manje u medijima, jer radi na svojim autorskim pjesmama, a vrijeme često provodi i u svom centru za ples i fitness programe La' studio kojega je otvorila prošle godine, paralelno održavajući koncerte.

Mediji saznali za vezu prije godinu dana 

Za vezu pjevačice i mladog Fabijana Marića saznalo se ujesen prošle godine kada su se mediji raspisali o njihovom putu u London gdje je Lana snimala spot za svoju pjesmu "Ljubav nije greška". Par je nekoliko puta nakon toga viđen zajedno, no nisu u javnosti govorili o svom odnosu. Iako svog novog dečka nije skrivala od medija, Lana nije mnogo niti pričala o njemu, želeći zadržati svoju intimu za sebe. Tek je nekoliko puta istaknula da je sretna, jer je Fabijan uvijek uz nju te da uopće ne primjećuje razliku u godinama između njih.

Pročitajte više