Index vas vodi na koncert Ramireza

ALBUM "Svijet je lijep" grupe Ramirez u prodaji je od ovog tjedna, a uspješno je najavljen singlovima "Ti i ja" te aktualnim "Da li me voli". Prvi samostalni koncert pred zagrebačkom publikom, nakon čak dvije godine, Ramirez će održati ove subote, 26. ožujka, u zagrebačkom klubu Sax!, gdje će vas zagrijati sa žestokim miksom starih i najnovijih hitova. Album "Svijet je lijep" u Saxu će se moći kupiti po promotivnoj cijeni, a Index vas vodi na koncert!

Svi poznavatelji rada Ramireza na novom će albumu pronaći nešto za sebe. Zbog prisutnog novog plesnog ritma ovaj će album sigurno privući i nove slušatelje. "Prilično mnogo loših stvari se dogodilo tijekom rada na ovom albumu, nema smisla da ih nabrajam, dovodeći u pitanje moju vjeru u ono što radimo, međutim, kao u hollywoodskom filmu, dočekali smo svoj happy end i zadovoljni jašemo u sumrak. `Svijet je lijep` je naš najbolji mainstream pop-rock album, možda i zadnji pokušaj za masovnijom komunikacijom. Na sljedećem albumu ili radimo alternativni electro dub step ili prelazimo na sweet metal balade", pojasnio je Aljoša Šerić.

Album je miksan kod autora i producenta Skansija koji je dao i svoj pečat na pjesme, a masteriran je u Abbey Roadu u Engleskoj u kojem su radili Coldplay, Kaiser chiefs, Franz Ferdinand, Gorillaz i mnogi drugi. Prije mjesec dana na Indexu je premijerno predstavljen drugi singl s albuma, "Da li me voli", a nedugo zatim premijerno je prikazan i spot.

Na koncertu vas osim novih pjesama očekuju i stari hitovi poput "Iste cipele", "Sedam", "Loš", "Copy/Paste", "Učini nešto danas". Ulaznice za koncert u Saxu po cijeni od 20 kuna možete kupiti u pretprodaji na blagajni kluba ili na dan koncerta na ulazu u klub. Subota je pa organizator najavljuje gužvu, zato kupite svoje ulaznice na vrijeme!

Osvoji ulaznice!

Najbržima poklanjamo dva puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Ramirez - Sax!, 26. ožujka" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više