INDEXOVA NAJLJEPŠA HRVATICA Splitska liječnica ima nevjerojatnih 17.000 glasova

Foto: Instagram/Press

JOŠ su samo tri dana ostala do proglašenja finalistica Indexovog izbora za najljepšu Hrvaticu, a splitska liječnica Mila Fabris Ančić i dalje je nedodirljiva na prvom mjestu s nevjerojatnih 17.000 pozitivnih glasova.

Podsjećamo, lijepa supruga tenisača Marija Ančića u samo dva dana trajanja izbora dobila je najviše glasova koje je jedna kandidatkinja u ovom izboru ikad imala, čak 12.000. U međuvremenu je taj broj porastao za još 5000 glasova.

Nema promjena ni na drugom ni na trećem mjestu. Manekenka Elena Dizdar i dalje čvrsto drži drugo mjesto sa skoro 10.000 pozitivnih glasova, a pjevačica Albina Grčić i dalje je treća.

Četvrto i peto mjesto drže 28-godišnja zagrebačka pjevačica Hana Mašić i 19-godišnja gimnastičarka Christina Zwicker.

U top 10 su još glumica Tara Thaller, manekenka Ema Kovač, plesačica Valentina Walme, bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić te manekenka Karla Kirschner.

Podsjećamo, polufinale traje do 24. prosinca, kada ćemo proglasiti 10 finalistkinja. Još uvijek imate vremena povećati šanse svojim favoritkinjama ili ih smanjiti onima za koje mislite da ne zaslužuju biti u finalu. Dosad je vas 55.000 sudjelovalo u izboru, a ne sumnjamo da će taj broj biti još veći kako se bliži kraj prvog dijela izbora.

 

Pročitajte više