Ines Bojanić kao kazališna autorica: Upoznajte Viktora Pužekovića!

NAKON godinu dana pauze, u kazalište se vraća Ines Bojanić. Glumica je ovaj put preuzela ulogu autorice; napravila je predstavu za najmlađe o ekološki osviještenom pužu. "Zove se 'Viktor Pužeković', a govori o hrabrom pužu koji se bavi ekologijom. Predložak mi je dao muž, on je počeo pisati crtić za tu priču. Napisao je kratak sadržaj pa sam mu ukrala temu za to", rekla je Ines za InMagazin.

Glumica je i sama majka 16-mjesečne Katje kojoj voli čitati priče pa je tako i sama došla na ideju da napravi predstavu. Baš se zbog kćeri preselila sa suprugom, filmskim montažerom Davorom Švajićem, u jedno zagrebačko predgrađe. Tamo uživaju u napola seoskoj atmosferi i privatnosti.

"Mislim da je to dobro za dijete. Ovo je napola selo, a napola urbana sredina. Oko sebe imamo fazane, divlje zečeve, lisice, psa, vrt ograđeni, djetetu je tu deset puta bolje nego u gradskoj vrevi, na asfaltu i betonu", kaže glumica koja se ove godine okušala i u pjevanju. U emisiji Zvijezde pjevaju natjecala se u paru s Giulianom.

Za sada Ines i suprug, s kojim je u braku dvije godine, ne planiraju još djece, već uživaju u Katji i mirnome životu. "Katja je dobro dijete, mala horoskopska Jarčica, gdje je staviš, tu i ostane. U društvu se voli malo praviti važna, a kada smo sami, čitamo, učimo i igramo se", kaže Ines, u čijoj će novoj kazališnoj predstavi sigurno najviše uživati baš Katja.  
 

Pročitajte više