Ines i Fabio otkrili žele li se vjenčati, Rina podivljala: "Muka mi je od ove šarade"

Screenshot: RTL

BRAK za svakoga ima posebno značenje, pa tako i za pjevačicu Ines i manekena Fabija. Big Brother je još jučer izazvao Ines i Fabija da svoju novopečenu vezu ovjekovječe pravim brakom na što im je BB spreman dati 250 tisuća kuna.

Neki ljudi se vjenčaju nakon godinu dana poznanstva, neki nakon pet ili deset godina zajedničkog života, a očito su za Ines i Fabija dovoljna čak 38 dana provedenih zajedno u četiri zida. Dio stanara smatra da je BB-ova ponuda nemoralna i kako kažu, ne bi takvo što nikad napravili, dok Ines i Fabio misle suprotno.

Ines i Fabija jutros je probudio Big Brotherov glas te su odmah morali doći u ispovjedaonicu. Ines priznaje kako se osjeća pomalo čudno što potvrđuje i Fabio, no bez obzira na njihove osjećaje, par razmišlja prihvatiti Big Brotherovu ponudu.

"Za sada se čini da smo više na strani da, nego na strani ne", objasnila je Ines. Dodaje kako bi više pričali da se nisu tek probudili.

Kao što su i Ines i Fabio bili šokirani ovom ponudom, tako su i ostali stanari među kojima se najviše isticala Rina Dehni. Bila je toliko ljuta na Big Brothera što je Ines i Fabiju ponudio ovakav izazov te to nimalo nije skrivala.

"Znaš koliko mi je slabo od ove falše šarade gdje će dva glupa mulca, tj. matorka od 31 godinu i mulac dobit pare na konto falša vjenčanja", ispalila je ljutita Rina.

Dodaje kako ne želi prisustvovati njihovom vjenčanju te pošto par ima pravo i pozivati goste, Rina objašnjava da će im reći da ju odazove, javlja RTL.

"Ako imaju pravo pozvati koga hoće, imaju pravo i odazvati koga hoće i sada ću im reći da želim da me odazovu jer mi se sigurno ne plješće na njihovom vjenčanju", zaključuje ljutito.

Jesu li Ines i Fabio spremni na ovu ponudu i hoće li se Ines primiti organizacije svojeg najljepšeg dana u životu, ali i smanjiti listu uzvanika te kako će čitavu ceremoniju prihvatiti Rina saznat ćemo uskoro.

Pročitajte više