Ines peti put u LJNS-u: Ne odustaje od svog farmera iako se ljubio s drugom

Screenshot: RTL

GLEDATELJIMA showa Ljubav je na selu nije promaknulo da se neke kandidatkinje, ako ljubav ne nađu iz prve, u emisiju prijave više puta. Jedna od rekorderki je fatalna crnka Ines Petrić koja se u show prijavila peti put. Za RTL je izjavila da se ne opterećuje time koliko je često bila u showu. 

"Je li moje prijavljivanje prvo, peto ili sedmo, to mi nije važno i to me ne opterećuje. Ja sam društvena osoba i mislim da je početak svakog dobrog odnosa prvenstveno prijateljstvo. Ne zaljubljujem se na prvu niti me netko može oduševiti lako", rekla je Ines. 

Prvi put se publici predstavila 2015. kad je došla na farmu Gorana Špehara, zatim kod Andreja Bogunovića, Domagoja Škobića, a u internacionalnoj sezoni pokušala je osvojiti srce Jacka Vukoja iz Australije. 

Peti odabranik njenog srca je Hakija Špago iz Konjica. Ines mu se, kako je navela u pismu, javila jer smatra da imaju slične stavove. 

"Za Hakiju sam se prijavila jer mi djeluje kao zanimljiv muškarac. Nije mi bitno koje si nacionalnosti ako si čovjek onda kad trebaš biti. Htjela sam ga upoznati da vidim koje su nam sve teme zajedničke. Smatram da muškarac u njegovim godinama treba posjedovati neko životno iskustvo, tako da sam pisala njemu jer mislim da možemo lijepo razgovarati", rekla je o njemu. 

Iako se Hakija već prilikom samog upoznavanja strastveno ljubio s atraktivnom Marijanom, još jednom povratnicom u show, a s njom je i proveo noć, Ines nije odustala. 

"Nisam ja ljubomorna. Žena kad ima vjeru, stav i karakter, nema razloga biti ljubomorna", rekla je izravno Hakiji kad ju je upitao je li joj zasmetao poljubac s Marijanom. 

Pročitajte više