Influencera napali zbog "gole" haljine: "Ne želim da mi ovo djeca gledaju"

Foto: Profimedia

INFLUENCER Christian Wilkins našao se na udaru kritika zbog haljine u kojoj se pojavio na australskoj dodjeli nagrada ARIA 2023.

28-godišnjak, inače sin reportera Richarda Wilkinsa, malo je toga ostavio mašti u prozirnoj haljini. "Ovo ne bi smjelo biti dopušteno na TV-u. Ne želim da moja djeca to vide", "Mogao je doći i gol", "Zašto je jedan od voditelja ARIA-e bio gotovo gol? Je li to ono čemu želimo da naša djeca teže?" samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Bi li iste reakcije bile da je u pitanju žena?

Međutim, ovakve reakcije izazvale su raspravu. Bi li haljina bila problem da je Christian žena?

"'Gola' haljina je haljina godine. Viđali smo je na svima, od Rite Ore preko Kim Kardashian do Due Lipe. I nikad zbog nje nismo morali isključivati komentare na društvenim mrežama... Christian je uzor mladim ljudima i svjetionik nade da možete biti ono što jeste. No, iako je slavan, utjecajan i privilegiran - čini se da ni on nije siguran od homofobije", piše australski portal news.com.au.

Inače, Wilkins je poznat po pomicanju granica mode i ignoriranju zastarjele ideje da muškarci ne mogu nositi haljine, suknje ili - bilo što drugo.

 

Pročitajte više