Influencerica Doris: H. Clinton je OK da se bebi prije rođenja zabiju škare u glavu

Screenshot: TikTok

PUTEM Miroslava Škore i Nine Raspudića, koji sad sjede u saboru, krenula je i 20-godišnja influencerica Doris Stanković, koju je javnost upoznala kad se žalila jer ju je odbio porečki restoran od kojeg je tražila besplatan obrok u zamjenu za objave na njenim profilima.

Nakon gostovanja kod Željke Markić, bilo je za očekivati da će Doris nastaviti jahati na obiteljaškom valu pa je posljednje objavljene snimke na svojim platformama posvetila abortusu.

Našlo se tu puno sumanutih tvrdnji, među kojima se ističe ona o Hillary Clinton.

"Zlo je predlagati, kao što radi Hilary Clinton, da je OK doći, istrgnuti bebu za noge van, ostaviti glavu unutra, uzet škare, zabit u lubanju i izvaditi bebi mozak van. To je po Hilary Clinton OK. Ljudi, gdje je vam je savjest?" ispituje mrtva ozbiljna Doris.

@doris.stankovic

Part 6

♬ original sound - doris.stankovic

A sve je počelo primjedbom njene pratiteljice da ne može tako nešto ružno reći i ograditi se da je to samo njeno mišljenje. 

"To nije samo moje mišljenje nego službeni stav sva četiri medicinska fakulteta u Hrvatskoj. To je znanstvena činjenica, ti imaš subjektivno krivo mišljenje. Za ubojstvo nema empatije." 

@doris.stankovic

Part 1

♬ original sound - doris.stankovic

Snimke njenog lamentiranja imaju između 70 i 178 tisuća pregleda.

"Ono što smatram da je bitno u cijeloj priči je sama znanost. Za sve ljude koji će reći da je u redu ubiti malo dijete jer nije svjesno, što je s ljudima koji su u komi i nisu svjesni ničega, je OK doći i ubiti ga jer nije svjestan? Također, oni koji kažu da život počinje kada dijete udahne kisik, minutu prije rođenja bebu iste kilaže i veličine u samom trbuhu majke, je l' uredu uzeti nož i zabiti ga i ubiti to dijete jer nije udahnulo kisik? Također, ljudi koji će reći da je u redu ubiti bebu prije 22 dana jer joj ne radi srce, što je s ljudima koji imaju pacemaker koji bi umrli bez tog uređaja? Prekinite koristiti eufemizme i ubojstvo nazivati ženskim pravom. To nije žensko pravo. Gdje je pravo malog djeteta?" zaključila je Doris.

@doris.stankovic

Part 7

♬ original sound - doris.stankovic

Pročitajte više