Influencerica Doris kod Markićke: Abortus je zločin, transseksualci su bolesni

Screenshot: YouTube

DORIS STANKOVIĆ, 20-godišnja influencerica koja je široj javnosti bila potpuno nepoznata dok se nije žalila na porečki restoran koji joj nije dao traženi obrok u zamjenu za reklamu, odlučila je prvi veliki intervju dati Željki Markić.

Podsjetimo, Dalibor Matanić najprije je napao Doris nazvavši influencere neradničkom bagrom pa se pokroviteljski ispričao, a onda povukao ispriku kad je doznao da je Doris lani govorila da pobačaj treba zabraniti i žrtvama silovanja te da je transseksualnost bolest.

Godinu dana starija, Doris je 55 minuta čavrljajući s obiteljašicom Markić otkrila da i dalje ima iste stavove.

"Ja stojim iza svojih stavova i to je to. Smatram da je dobro da svatko ima svoj stav jer nas to gradi kao osobe. Ne prezirem i ne osuđujem ikog tko ima drugačije stavove od mene", rekla je na početku.

"Na jesen 2019. putem Instagrama su mi moji pratitelji postavljali pitanja raznih tematika, jedno je bilo što kažem na abortus. Izjavila sam, i stojim iza toga, da je abortus ubojstvo, da je zločin. I onda sam objasnila ukratko, napisala sam da smatram da je abortus ubojstvo, da dijete ima različit DNA skroz od svoje majke, da može imati i različitu krvnu grupu, i to nije ženino tijelo", tvrdi Doris.

Kako kaže, transseksualne osobe poštuje, ali smatra ih bolesnima. 

"Smatram da imaju poremećaj seksualnog identiteta."

Nije otkrila je li i dalje uvjerena da ateisti ne postoje i da svatko u srži svojoj vjeruje u nešto.

Za Matanića kaže da je iznio svoje mišljenje na napadački i ružan način.

"Ja reagirala nisam nigdje na to, mislim da je bolje. Ostala sam šokirana da se jedan čovjek koji mi može biti otac tako ponaša. Ja sam se maknula s društvenih mreža kad su izašli njegovi postovi, jer je nastao cyber-bullying", rekla je i morala Markićki objasniti što je cyber-bullying.

Pročitajte više