Influencerice, poduzetnice, manekenke... Upoznajte prelijepe argentinske WAGsice

Foto: Instagram

HRVATSKA nogometna reprezentacija će sutra igrati protiv Argentine u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Među publikom koja će navijati na tribinama naći će se i prelijepe supruge naših reprezentativaca.

Međutim, jednako vatrenu podršku imat će i nogometaši Argentine. 

Upoznajte argentinske WAGsice.

Antonela Roccuzzo

Messijeva partnerica je studirala stomatologiju, od koje je odustala da bi upisala studij komunikologije. Na kraju je odustala i od toga i postala manekenka. 

S nogometašem ima troje djece - sinove Thiaga, Matea i Ciru. Samozatajna Antonella i Messi upoznali su se kada je on imao samo pet godina, a navodno su prohodali u srednjoj školi. Kruže priče da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena te da joj često pisao ljubavna pisma.

U javnosti se Antonela pojavljuje rijetko i stalno odbija intervjue. Nije aktivna na Facebooku ni Twitteru, a na Instagramu povremeno objavljuje fotografije s mužem i sinovima.

Caro Calvagni

Nicolás Tagliafico u vezi je s Carom, koju na Instagramu prati više od 400.000 ljudi. Na društvenim mrežama dijeli fitness savjete i govori o svom iskustvu.

Agustina Gandolfo

Partnerica Lisandra Martineza je model Agustina Gandolfo. Stručnjakinja je za fitness, a vodi i jedan restoran u Milanu.

Oriana Sabatini

Orianu mnogi nazivaju "argentinskom Katy Perry", a partnerica je Paula Dybale. Bavi se modelingom, glumica je i pjevačica.

Martina Stoessel

Martina Stoessel u vezi je s Rodrigom De Paulom. Javnosti je najpoznatija po svojim ulogama na Disney Channelu. Bavi se i pjevanjem te modelingom.

Pročitajte više