Influencericu napali zbog onog što je napravila u zračnoj luci: "Bezobrazno"

Foto: Instagram

PUTNICA i influencerica Becky naišla je na brojne osude kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se odmara na podu aerodroma. Fotografiju je zatim na svom Instagram profilu podijelila stranica Traveling Creeps i uz dozu sarkazma citirala Beckyn opis fotografije.

"Becky, 24-godišnja influencerica, iskoristila je trenutak kako bi uživala u osuđujućim pogledima i komentarima njezinih pratitelja jer je sebično zauzela dva slobodna sjedala", piše u objavi.

Fotografija je u vrlo kratkom roku postala predmet debate internetskih korisnika. Dok se jedni zgražaju nad Beckynim ponašanjem i nazivaju je bezobraznom, drugi komentatori pružili su joj podršku te tvrde kako su je ljudi na aerodromu mogli samo ljubazno zamoliti da se pomakne ako su to htjeli.

"Samo bih je zaobišao i sjeo na prazno mjesto. Ovo je pogrešno na toliko razina", napisao je jedan komentator.

"Slažem se, ja bih joj rekao: oprostite, sjest ću na ovaj stolac pa vam preporučujem da se pomaknete osim ako ne želite da vas pregazim", rekao je drugi.

Vrlo brzo su se javili i oni drugačijeg mišljenja.

"Umorna je. Na aerodromu ima toliko drugih praznih mjesta. Da je itko htio sjesti baš tu, pitao bi je da se pomakne", zaključila je jedna komentatorica.

 

 

 

Pročitajte više