Instagramuša izazvala bijes zbog onog što je napravila kipu starom 200 godina

Screenshot: Youtube

DA SU influenceri (i oni koji to žele postati) često spremni na zaista idiotske poteze kako bi osigurali što više lajkova nije novost, ali ovom se Instagram modelu njen pokušaj privlačenja pratitelja obio o glavu. 

Poljakinja Julia Slonska je na Instagramu objavila snimku na kojoj se vidi kako u jednom varšavskom parku čekićem razbija nos skulpturi anđela staroj dvjesto godina, prenosi The Sun. 

Iako je video brzo obrisala, netko ga je u međuvremenu objavio na YouTubeu, a korisnici društvenih mreža je u komentarima nisu nimalo štedjeli. 

"Ne postoji lijek za ovu količinu gluposti i sebičnosti", "Nadam se da će završiti u zatvoru", "U normalnom svijetu bi te nazvali kurvom, a ne influencerom", "Da te barem pokupi policija", nizali su se komentari. 

Nakon ovoga Julia je navodno ostala i bez poslovne suradnje s jednom poljskom bankom koju je trebala promovirati na Instagramu. 

"Definitivno ne podržavamo ovakvo ponašanje i smatramo da bi mjerodavne institucije trebale reagirati", rekli su iz banke za Metro. 

Metro također prenosi njenu navodnu ispriku, ali nisu otkrili gdje ju je objavila. 

"Ono što se jučer dogodilo, nije se trebalo dogoditi. Ozbiljno se kajem zbog toga što sam učinila. Glupa sam. Ne želim reći što me navelo da to učinim jer se radi o privatnoj stvari, ali želim se svima ispričati", navodno je napisala. 

Pročitajte više