Koncert Grše seli se iz Tvornice u Dom sportova, interes je prevelik

Foto: Julijan Labrović

TRILJSKI reper i prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste - Grše ranije je najavio koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, koji je rasprodan u kratkom roku. Zbog iznimnog interesa publike događanje se seli u veći prostor, a datum ostaje isti. U subotu, 10. veljače 2024. godine, Grše će tako umjesto u Tvornici kulture prvi put stati na pozornicu Doma sportova, a novi kontingent ulaznica bit će dostupan u prodaji od ovog četvrtka, 9. studenog.

"Dom sportova je stepenica više u mojoj karijeri, presretan sam što sam dobio priliku nastupati na takvom kultnom mjestu. Pripreme za nastup su već krenule i jako sam posvećen trenutno svemu vezano za to", poručuje Grše, koji iza sebe već ima dva rasprodana samostalna koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

"Prvo želim zahvaliti publici na ovoj prilici, jer bez njih ne bih bio tu gdje jesam, i povodom toga želim im se odužiti i napraviti najveći spektakl do sada koji će biti isplaniran u najmanji detalj. Ne želim otkrivati previše u vezi nastupa, ali znam da će sigurno biti razina više od svih mojih prethodnih solo koncerata", dodao je.

Pretprodajna cijena ulaznice bit će 12 eura, dok će na dan koncerta biti 15 eura. Ranije kupljene ulaznice za Gršin nastup u Tvornici kulture vrijedit će i za koncert u Domu sportova. "Rasprodao je Tvornicu 5 mjeseci unaprijed, pa nam je odmah ostalo samo 50% kapaciteta Doma sportova. Isti datum, druga lokacija", poručuje organizator yem.

Milijunske brojke

Kroz četiri godine aktivnosti Grše se etablirao u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije, i to već debitantskim albumom Tilurium iz 2019., da bi zatim nadmašio sva očekivanja izdanjem Platinum. Mnogi su tada ovaj album opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine, a uslijedilo je i priznanje u obliku Rock&Off nagrade.

Singlovima poput Mamba, Sip te aktualnim nezaobilaznim ovogodišnjim hitom Mamma Mia Grše ostvaruje milijunske brojke slušanosti i gledanosti videospotova, a redovito zauzima i vodeće pozicije relevantnih glazbenih lista. Upravo je singlom Mamma Mia u travnju ove godine dosegnuo i #1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj.

Pročitajte više