Internet je pun sprdnji zbog Milanovićeve kandidature, pogledajte najbolje fore

Foto: EPA

BIO je ovo vrlo zabavan dan u Hrvatskoj. Hrvati su ostavili sve što su radili, zaboravili na Netflix i dogovoreno pivo/kavu/ručak poslije posla te se zalijepili za svoje mobitele. Razlog? Kaos koji je napravio Zoran Milanović.

Milanović je, podsjetimo, prvo objavio da će se izbori održati u srijedu, 17. travnja, što znači da će ta srijeda biti neradni dan. Ali to nije sve. Nakon toga se pojavio na presici SDP-a i objavio da ide na izbore i da će biti kandidat za premijera.

Društvene mreže preplavile su reakcije. Komentatori nisu bili ovako uzbuđeni još od afere Turudić/Rimac, a dok mnogi pišu (ne)ozbiljne političke analize, jača strana Twittera nemilosrdno se sprda. U nastavku možete pronaći pregled najboljih fora na Twitteru ovog petka.

"Kakav je dan mogao bi završiti viješću da je Kolinda izvršila puč u HDZ-u i smijenila AP-a te postala premijerski kandidat", "Ovo je da se skrene pozornost s nestanka Kate Middleton", "Plenkoviću je današnji dan bia sasvim normalan dok se Milanović nije probudija, popija kavu i krenija radit dežgracije", pišu tviteraši.

Pročitajte više