Širi se glasina da je trudnu Rihannu dečko prevario s dizajnericom koja radi za nju

Foto: Profimedia

AKO koristite Twitter, nema šanse da od jučer niste naletjeli na barem jednu objavu o Rihanni i njezinom dečku ASAP-u. Jučer se Twitterom proširila glasina da je trudnu pjevačicu prevario dečko, a jutros milijuni ljudi na društvenim mrežama komentiraju događaj koji za sada nije potvrđen iz bilo kojeg relevantnog izvora.

Od jučer društvene mreže gore nakon što je Louis Pisano, influencer i modni komentator koji na Instagramu ima 130 tisuća pratitelja, objavio da su Rihanna i ASAP prekinuli prije nekoliko dana.

"Rihanna i ASAP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi", stoji u objavi na njegovom Twitteru. Objava se proširila brzinom munje, a influencer je potom naveo i detalje o dizajnerici koja se navodno spetljala s reperom.

"Amina Muaddi je dizajnerica cipela za Rihannin brend Fenty, a radila je i s ASAP-om prije nekoliko godina", navodi influencer.

Twitter gori zbog glasina da je Rihanna prevarena

Obožavatelji Rihanne i brojni drugi tviteraši od jučer ne prestaju komentirati informacije o prevari. U posljednja 24 sata nastalo je bezbroj tvitova na temu čovjeka koji navodno vara Rihannu, a mreže su pune i memeova na tu temu.

Inače, pjevačica je početkom ove godine potvrdila da je trudna. Glasine o njezinoj trudnoći počele su kolati još u studenom prošle godine, ali ona je to tada demantirala.

Par je u vezi od 2020. godine.

Pročitajte više