Intervju s prvom pobjednicom "Zvjezdica": Mia ipak ne bi bila kuharica, želi biti solo pjevačica

Foto: Press

12-GODIŠNJA Mia Negovetić osvojila je simpatije još na 20. obljetnici vojno-redarstvene akcije "Oluja", a nastavila je osvajati publiku čim je kročila na pozornicu showa "Zvjezdice".

S talentiranom Miom popričali smo u pobjedničkom intervjuu nakon talent showa u kojem nam je otkrila kako je bilo na snimanju, kako provodi slobodno vrijeme i što želi biti kada odraste. No trenutno joj je najbitnije da uživa u pjevanju.

 

Predivno druženje...Hvala svima

Posted by Enis Bešlagić - oficijelna stranica on Saturday, 31 October 2015

"Ne spremam se baš predugo, ali ipak vježbam. Probe su s mikrofonom u dnevnom boravku :) Pjesme uvijek biram s mamom i tatom", kaže Mia koja je za Index otkrila i kakvi su dojmovi sa snimanja.

 "Bilo je super. Osim pobjede, tu su i nova poznanstva pa i neka prijateljstva. Prijavila sam se putem Interneta i nisam očekivala pobjedu jer se nisam uopće opterećivala rezultatom. Nakon polufinala sam joj se potajno nadala, kao i svi finalisti. Nisam imala favorita, svi su mi bili odlični", otkrila nam je prva pobjednica "Zvjezdica" kojoj je bila velika čast nastupati i pred predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

"Ja sam dala sve od sebe", rekla je Mia.

S velikom slavom dolazi i malo ljubomore, no mala zvijezda kaže kako se ne zamara s time.

"Ne posvećujem preveliku pažnju ljudima koju pišu komentare, a koje ne poznajem. To sam prepustila mami i tati", kaže Mia sa smiješkom. Osim pjevanja, voli i crtati, plesati i trenirati gimnastiku, a otkrila je i kako si priželjkuje pjevačku karijeru iako je prvo mislila kako će biti kuharica.

"Mislim da bih ipak voljela pjevati kad odrastem, ali da mi i ostane slobodnog vremena. Voljela bih bit solo pjevačica", kaže Mia koja pak najviše cijeni kritiku i pohvalu koja dolazi od mame i tate.

Otkrila nam je i da je pobjedu proslavila s obitelji na ručku u Rijeci. Sada Miu čekaju i neke nove obaveze, a otkrila nam je da sprema nastupe u Opatiji, u Bjelovaru i Zagrebu. "Sigurna sam da će to biti predivno iskustvo", kaže Mia kojoj se predviđa uspješna karijera koju ćemo svakako pratiti.

Kristina i Igor Negovetić vjerojatno su ovih dana pak najponosniji roditelji u Hrvatskoj. Popričali smo s ponosnim roditeljima koji su nam otkrili što misle o svemu, o slavi svoje djevojčice, kao i o budućim planovima.

"Mia je počela pjevati s 3 godine i već se tada vidjelo da ima sluha. "Vrištala" je pjesme, ali u vrlo točnom i preciznom tonalitetu. Naravno da čuvamo dosta snimki iz svih faza njenog "pjevačkog" razvoja", kažu Kristina i Igor koji su se i sami bavili glazbom, a sada je njihova kćer prava zvijezda.

"Osjećaj je naravno lijep, ali smo vrlo oprezni s obzirom na osjetljivu dob u kojoj se Mia nalazi. Pjevamo skupa u dnevnom boravku, spojimo mikrofone, klavijature, gitaru i onda sviramo i pjevamo, onako za "gušt", kažu Mijini roditelji za Index koji se tek pokušavaju nositi sa svom medijskom pažnjom.

"Snalazimo se najbolje što možemo i znamo, te pokušavamo zaštiti Miju što je moguće više, a da pritom ne "zatvaramo oči" pred novonastalom situacijom. Puštamo stvari da idu svojim tokom uz određene "kočnice" kad primijetimo da su nužne", dodaju ponosni roditelji.

Kako zamišljaju Mijinu budućnost?

"Zaista se ne zamaramo time s obzirom na njene godine. Ne gledamo predaleko u budućnost. Najlakše bi u ovom trenutku bilo "baciti sve karte" na Mijinu pjevačku karijeru. Ali mi moramo biti tu i za pomoć pri nabavki prvog brašna ako bude slastičarka, da se slikovito izrazim. Tu smo da je podržimo pa makar ona sutra odlučila ne pjevati više i biti nuklearni fizičar ili profesor ili nešto treće. Savjetujemo je, razgovaramo, pokušavamo joj pokazati opcije i navesti je na neki provjereni i po našem mišljenju ispravan put, ali pritom vodeći računa da svaki korak u životu ipak bude samo njen. I nastojimo što manje griješiti u tome", pričaju nam Kristina i Igor te dodaju: "Ne možemo reći da je vidimo u glazbi, ali možemo si projicirati kako bi otprilike to moglo izgledati. Bude li u glazbi, umjesto 100 kg brašna će dobiti novi mikrofon :) Sve su opcije otvorene".

Pročitajte više