Ipak je popustila: Stefani ne izlazi iz BB kuće, a uspjeli su je i rasplakati

Screenshot: RTL

STEFANI je naumila izaći iz kuće, no ipak je popustila uz nagovaranje stanara nakon što su dobili pivo od Velikog brata. Bila je to još jedna večer puna događanja, nakon što je izbačena Ivona a Soraja je najavila svoj ulazak.

Ukućani su pričali o nominacijama, dok je Stefani s njima podijelila svoju odluku kako napušta kuću. Veliki brat dao joj je ultimatum – ako sa stanarima podijeli svoje planove, može dobiti pivo. Stefani je prihvatila ponudu, a čim je otkrila svoj plan počelo je nagovaranje i razlozi zašto ipak ne bi trebala izaći.

"Bez obzira što smo se Stefani i ja posvađale, ja mislim da ona nije nimalo loša osoba. Draga je, dobra i neiskvarena, ponekad brzopleta i naivna, i stvarno bi falila u kući.  Mi smo tu uz tebe. Nemoj ić, vidiš da te mi volimo, da te ljudi vole", rekla je Barbara pred svima Stefani na što se ona raznježila i pustila suze. 

Evo ko je uspeo Stefani da rasplače.

Evo ko je uspeo Stefani da rasplače. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, October 16, 2015


I Ervin je imao savjet za nju: "Želim joj da bude što bolje osoba, da gleda sve s pozitivne strane. Ja sam joj tu za podršku kad i izađemo van".

 
Pogledajte šta bi Ervin savetovao Stefani.

Pogledajte šta bi Ervin savetovao Stefani. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, October 16, 2015

Nakon nagovaranja stanara, Stefani je ipak donijela konačnu odluku i ipak neće napustiti kuću. Show se nastavlja, a stigao je i novi tjedni zadatak. 

 
Novi nedeljni zadatak. Opet podela među ukućanima.

Novi nedeljni zadatak. Opet podela među ukućanima. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, October 16, 2015

Pročitajte više