Ipak je puklo: Demi Moore najavila razvod od Ashtona Kutchera

DEMI MOORE je najavila kraj svog braka s Ashtonom Kutcherom. 43-godišnja glumica je u službenoj izjavi za medije objavila kako se ipak, nakon šest godina braka, rastaje od supruga, koji ju je varao i spavao s drugom djevojkom, Sarom Leal, čak i večer uoči godišnjice.

"S velikom tugom i teškoga srca sam odlučila okončati svoj šestogodišnji brak s Ashtonom. Kao žena, majka i supruga, smatram neke vrijednosti i zavjete svetima te sam u tom duhu odlučila nastaviti dalje sa svojim životom. Ovo je za mene i moju obitelj vrijeme u kojem se moramo jako potruditi, pa zato tražim isto suosjećanje i privatnost koju bi omogućili bilo kome drugome u istoj situaciji", stoji u glumičinoj službenoj izjavi.

"Brak je najteža stvar na svijetu i nažalost ponekad propadne"

Njezin uskoro pa bivši suprug također je komentirao najavu razvoda. "Zauvijek ću cijeniti vrijeme provedeno s Demi. Brak je najteža stvar na svijetu i nažalost ponekad propadne. Ljubav i svjetlo, AK", napisao je na svom Twitteru glumac.

Ashton i Sara Leal navodno su se seksali u hotelskoj sobi u San Diegu u rujnu, nakon čega je ona priču podijelila s medijima. Ni Demi ni njezin 16 godina mlađi suprug cijeli skandal nikada nisu izravno komentirali te se vjerovali kako se trude spasiti brak, što im ipak nije uspjelo. Ashton je i ranije bio optuživan za seks avanture, no Demi je do sada prelazila preko njegovih navodnih prevara.

Pročitajte više