Ipak neće voditi Dnevnik: Evo što na HRT-u radi glumac kojem je "žena našla posao"

Foto: Dario Puklavec/Pixsell

BURNA reakcija osvanula je nakon što je otkriveno da je zagrebački glumac Matko Knešaurek dobio stalni posao na HRT-u i postao dio informativnog programa javnog servisa. Ova vijest nije dobro sjela zaposlenicima državne televizije, a mnogi HRT-ovci su se javno oglasili i pobunili.

Knešaurek se samouvjereno pohvalio u medijima i izjavio da mu je supruga Anica "slučajno našla posao" jer je vidjela HRT-ov oglas. Osim toga, poručio je da se vidi na ekranu, možda kao i voditelj Dnevnika, ali izgleda da mu na javnom servisu ipak nisu dali tu poziciju.

Fotografije objavljene na Facebook stranici emisije Kod nas doma otkrivaju da je postao dio tog kolektiva.

😍 OD DANAS SMO OPET S VAMA! Uzbudljiv dan je iza nas - novu, 7. sezonu, otvorili smo, kao i uvijek, uz poznata lica -...

Objavljuje Kod nas domaPonedjeljak, 18. rujna 2023.

"Uz vas su i ove godine voditeljice Barbara Kolar i Iva Šulentić, ali i suvoditelji Bruno Šimleša, Toni Milun i Danijel Despot! Uz Dorijana Klarića, Eli Lazarovu Sladić, Željkicu Makanec, Sanju Čeliković, Nou Maričića i Nensi Profacu, novinarskom timu priključila su se i tri nova imena: Matko Knešaurek, Matija Matković i Branka Suvajac Ljubičić", napisali su.

Pročitajte više