Iranci se brinu zbog seksi voditeljice ždrijeba SP-a: "Ako se previše skineš, ugasit će prijenos"

Foto: Instagram

U PETAK se održava ždrijeb za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine, a vodit će ga prezgodna Maria Komandnaja. I upravo je ona razlog brige brojnih ljubitelja nogometa iz Irana.

Naime, Iranci se brinu da će nacionalna televizija prekinuti prijenos ždrijeba ako se voditeljica odjene preizazovno pa je u komentarima na društvenim mrežama mole da pripazi na svoju kombinaciju za ždrijeb.

"Molim te, nemoj odjenuti ovu haljinu za prijenos ždrijeba jer će nam televizija prekinuti prijenos", napisao joj je jedan nogometni fan ispod ove fotografije. "Ovo nije haljina koju ću nositi tijekom prijenosa ždrijeba", dodala je ona nakon toga u opis fotke i umirila Irance.

"Molim te, draga Maria, nosi prikladnu odjeću na ždrijebu", mole je očajni Iranci te joj ispod fotografija na kojima je zakopčana do grla poručuju: "Nosi ovo, ovo je prikladno!"

Eto, dok Hrvate brine koga će dobiti u skupini, Irance brine još i seksi Maria. Uz nju, ždrijeb će voditi i Gary Lieneker koji se pred kamerama zaista i znao pojaviti u donjem rublju, no Irance trenutno brine samo Maria.

Pročitajte više