Ireland Baldwin javila se na Instagramu pa poručila: Poznajem svog tatu, a vi ne...

Foto: Instagram

NE STIŠAVAJU se reakcije nakon nesreće u kojoj je glumac Alec Baldwin na setu usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu. Glumčeva kći Ireland oglasila se na Instagramu i napisala mu poruku podrške te priznala da je dobila puno poruka.

"Između svih odvratnih i prijetećih komentara, e-mailova, tekstualnih poruka i govornih poruka koje sam dobila našao se ovaj prekrasni komentar. Poznajem svojeg tatu, a vi jednostavno ne. Volim te, tata", napisala je Ireland i podijelila s pratiteljima komentar koji joj je uputila jedna osoba koja je ranije upoznala Aleca. 

"Radio sam s prilično glupim celebrityjima, ali tvoj tata nikada nije bio takav. Htio je samo biti siguran da u hotelskoj sobi ima mlijeko i žitarice kada mu kći dolazi u posjetu. To je bilo to. To ću uvijek pamtiti", piše u komentaru koji je Ireland izdvojila.

Ireland je ranije napisala da obitelj i prijatelji preminule Halyne Hutchins imaju svu njezinu podršku i ljubav. Nakon tragedije objavila je fotografiju s ocem uz emotivan opis.

Inače, Alec je kćer Ireland dobio u braku s Kim Basinger, od koje se razveo 2002. godine. Kasnije je upoznao voditeljicu i instruktoricu joge Hilariju Thomas, koju je oženio 2012. godine. S njom je u posljednjih osam godina dobio šestero djece.

Pročitajte više