Irena iz ŽNV-a postat će mama u siječnju: "Stiže nam dečkić, odabrali smo ime"

Foto: Facebook

IRENA ŠTETIĆ ANDRIN iz treće sezone showa "Život na vagi" postat će mama, a sad je za RTL otkrila i ime koje su odabrali za svog sinčića.

"Dolazi nam jedan mali slatki dečkić, a izabrali smo i ime, bit će Vigo Andrin. Termin mi je 11. siječnja, ali kako ja imam diskus herniju na šest diskova kralježnice, morat ću na carski rez pa očekujemo da će nam Vigić doći taman u danima oko Nove godine", rekla je Irena.

"U velikim smo pripremama, a moram vam priznati da smo i pretjerali malo u svemu, opremili smo ga kao da ću šestorke roditi! Što ćemo kad nam je sve lijepo", našalila se Irena koja je tijekom trudnoće stekla i još jednu diplomu.

"Morala sam dosta ležati u trudnoći, ustvari od samog početka, pa sam imala i puno slobodnog vremena tako da sam odlučila završiti i taj drugi fakultet. Tako su Vigo i mama postali i inženjeri kao tata, još se ni rodio nije, a ima svoju prvu diplomu", rekla je Irena koja je sad, uz to što je diplomirana pravnica, i diplomirana inženjerka sigurnosti.

Irena je bila doznala da je trudna oko Majčinog dana. 

"Ovako je to izgledalo 12.5., na Majčin dan , kad je budući tata saznao da mu dolazi njegova radost...", objavila je na društvenim mrežama.

Zagrepčanka je i tijekom showa isticala da silno želi postati majka te da joj je to bila i glavna motivacija za mršavljenje.

Pročitajte više