Irina Shayk o bivšem Bradleyju Cooperu: On je snalažljiv tata, ne treba mu dadilja

Foto: EPA

MANEKENKA Irina Shayk pohvalila je bivšeg partnera Bradley Coopera, nazvavši ga sposobnim ocem kojem nije potrebna dadilja. U novom intervjuu za magazin HIGHStyle 35-godišnja Ruskinja rekla je kako Bradley i ona njeguju prijateljski odnos te zajedno brinu o četverogodišnjoj kćeri Lei De Seine.

"On je vrlo posvećen i snalažljiv tata kojem nije potrebna dadilja. Poveo je sam Leu na dvotjedni godišnji odmor i nisam ih ni jednom morala zvati", rekla je Irina.

"Bradley i ja smo jako strogi i dosljedni kao roditelji. Kada završi s jelom, Lea ustaje od stola, uzima svoj tanjur i obavezno kaže 'hvala'. Bez 'molim' i 'hvala' ne može ništa dobiti", dodaje Irina.

Kaže kako njena kći ima puno igračaka, ali da joj često napominje kako je ona kao dijete imala samo jednu lutkicu.

"Teško je jer ima toliko igračaka. Ja sam kao mala imala jedu lutku i još uvijek je imam. S plavom dugom kosom i plavim očima, velika ruska lutka. Moja baka mi je znala šiti odjeću za nju", otkrila je manekenka.

Bradley i Irina prekinuli su 2019. godine nakon četiri godine veze.

"'Mislim da smo imali veliku sreću doživjeti ono što smo imali jedno s drugim. Život bez njega je sasvim novo iskustvo", rekla je Irina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.