Iris Livaja, Ivana Vida, Helena Livaković… Kako su poznate Hrvatice dočekale Novu?

Screenshot: Instagram

POZNATE Hrvatice na društvenim su mrežama pokazale kako su se zabavljale u novogodišnjoj noći. U svečanim izdanjima, neke su se odlučile za proslavu kod kuće, dok su druge odabrale zabavu u hotelima ili pak na romantičnim lokacijama.

Franka Batelić u društvu najdražih

Franka Batelić Novu godinu proslavila je kod kuće, uz supruga Vedrana Ćorluku i sina Viktora.

"Da zgužvani i umorni pozdravimo Staru i nazdravimo Novoj ispred nas između skidanja temperature Viktoru i uspavljivanja Grete. Svima vam želim ljubavi i zdravlja, sve ostalo se nekako samo posloži", napisala je Franka.

Ivana Vida s Domagojem je slavila u Grčkoj

Ivana Vida dolazak 2023. godine proslavila je sa suprugom Domagojem. Objavila je zajedničku fotografiju na kojoj nasmiješeni poziraju u zagrljaju, a Novu godinu proslavili su u Grčkoj.

"Hvala ti na najboljoj godini", napisala je.

Helena Livaković na tajanstvenoj lokaciji

Supruga vratara hrvatske nogometne reprezentacije na svom je Instagram profilu objavila snimku novogodišnjeg vatrometa na nepoznatoj lokaciji.

"Zahvalna sam na jednoj od najboljih godina u našim životima!" objavila je Helena uz nekoliko zajedničkih fotografija, uključujući i uspomene iz Katara.

Iris Livaja sa suprugom u Splitu

Iris i Marko Livaja su Novu godinu dočekali u Splitu, u jednom hotelu. Iris je na svom Instagram profilu objavila story s dočeka, a u njihovom društvu bio je i bivši prvotimac "Bijelih" Stanko Jurić. 

Pročitajte više