Iskoristi frajera i odvedi frendice na ludi provod u Francuskoj!

TKO JE najbolji hrvatski frajer na Facebooku u 2011.? Onaj koji će svojoj frendici/curi i njenom društvu osvojiti tjedan lude zabave u Francuskoj!

Cure su konačno došle na svoje. Index organizira "The Fejs 2011", izbor za najboljeg frajera na Fejsu u 2011. godini, u kojem će djevojke uživati u svakom pogledu. Cure - došlo je vrijeme da iskoristite svoje muškarce i za sebe i svoju ekipu (ukupno četiri osobe) osvojite tjedan dana skijanja i lude zabave u Francuskoj, u organizaciji agencije Collegium (www.collegium.eu). Pobjednicu i njeno društvo vodimo na KnockOut Snow Festival, u novogodišnjem terminu od 31. prosinca 2011. do 7. siječnja 2012. godine!



Pravila su jednostavna: Prijavite punoljetnog frenda/dečka/poznanika (koji vam za to mora dati pristanak), pošaljite nam par njegovih fotki, osnovne informacije (kako se zove, koliko ima godina i gdje živi), i razlog zašto bi baš on trebao biti The Fejs 2011. Ukoliko baš tvoj frend pobijedi (za to će mu trebati shareovi posjetitelja i glasovi žirija), vodimo tebe i tvoje društvo u Francusku! Frajere smiju prijavljivati samo punoljetne ženske osobe iz Hrvatske, pod punim imenom i prezimenom, a detaljna pravila natječaja pronađite na dnu teksta. Naglašavamo da ovo nije izbor ljepote. Opis koji ćete postaviti uz frajera mogao bi biti presudan u odluci žirija. Prijave šaljite na thefejs@index.hr.

Izbor traje do 20. prosinca u 12 sati.

***

Pročitajte više