Iskoristila ga i ostavila: Maturant koji je šarmirao regiju ipak neće s pjevačicom na maturalnu

Foto: Instagram/YouTube

 DUŠAN VUKOVIĆ, maturant koji je šarmirao čitavu regiju kada je hrabrim videom pozvao srpsku pjevačicu Sandru Afriku da mu bude pratnja na maturalnoj zabavi, unatoč njenom obećanju ipak je izvisio.

Iako je pjevačica u početku tvrdila da će ga pratiti, a čak su bili i u shoppingu kako bi uskladili modne kombinacije za taj važan dan, na kraju mu je ipak javila tužnu vijest. Naime, u međuvremenu je dogovorila niz nastupa izvan Srbije pa se maturalna zabava više nije uklapala u njen raspored.

"Iako je Sandra zaista imala najbolju namjeru biti pratnja Dušanu na maturi, pa je čak i isplanirala što će njih dvoje obući, u međuvremenu je zakazala dvije gaže u Švicarskoj i Austriji koje nikako nije mogla odbiti. Vlasnici klubova u kojima će Sandra gostovati su njeni prijatelji kojima mnogo toga duguje, pa je ona osjećala moralnu obavezu prema njima", doznaje srpski CDM.

Ipak, Dušan joj ništa nije zamjerio.

"Razočaran sam što neću ići na maturu sa Sandrom. Nisam ljut, jer razumijem da joj je karijera na prvom mjestu. Zahvalan sam joj na popularnosti koju sam dobio. Postao sam najveća faca u školi. Čuli smo se, a ona mi je tada obećala da će mi se odužiti izlaskom u grad, što vjerujem da će ispuniti", rekao je mladić.

Mnogi koji su se radovali Sandrinom pozitivnom odgovoru zajedno s Dušanom pak tvrde da ga je pjevačica zapravo samo iskoristila za dobru promociju, budući da je njegov video preko noći postao viralan - no da nikada zapravo nije ni imala namjeru ispuniti obećanje.

Pročitajte više