Iskra Lawrence u seksi prozirnoj haljini malo toga prepustila mašti

Foto: Guliver Images/Getty Image

PLUS-SIZE manekenka Iskra Lawrence poznata je po tome da se ne srami svojih oblina i da svojih više od četiri milijuna pratitelja voli počastiti pokojom seksi fotkom. 

Ovaj put se u prilično razgolićenom izdanju prošetala i po crvenom tepihu. Iako se na predstavljanju nove kolekcije poznatog brenda pojavila zakopčana do grla, uspjela je pokazati sve adute. 

Naime, Iskra se za ovaj izlazak odlučila odjenuti u crnu prozirnu haljinu ispod koje je nosila samo grudnjak i gaćice. 

Fotkama se pohvalila i na Instagramu, ali se i požalila na ružne i negativne komentare koje je dobila. 

"Zaista ne bih trebala čitati komentare na portalima koji su objavili ove slike, ali ipak jesam. Kao ženi s oblinama često su mi govorili da ne mogu nositi odjeću kakva pristaje mršavijim ženama. Ako je ipak nosim, proglase me 'droljastom, previše seksi, odvratnom, debelom curom koja traži pozornost'. Da, upravo sam te komentare danas čitala sa svojim tatom", požalila se ona. 

Budući da je Iskra oduvijek promovirala pozitivan stav o svom tijelu, nije to propustila učiniti ni ovoga puta. 

"Znam da ovi ljudi uskih pogleda na svijet ne mogu diktirati moj izbor odjeće. Nosim ono u čemu se osjećam dobro, jer bez obzira na to kako moje tijelo izgleda, ono je moje. Zato ću se nastaviti odijevati kako ja želim, a to biste trebali učiniti i vi", zaključila je ona. 

Njeni su je fanovi nagradili hrpom lajkova i komplimenata. 

"Izgledaš fantastično", "Prekrasno", "Predivna si. Da bar ja imam tvoje samopouzdanje", "Odjebi hejtere, pravi si komad", "Samo tako nastavi, prekrasna si iznutra i izvana. Obožavam kako se nosiš s ovom situacijom", pisali su joj oni.

Pročitajte više