Islamović napokon iznio svoju stranu priče o tučnjavi s Tifom

Screenshot: Youtube

IAKO je od fizičkog sukoba dvojce pjevača Bijelog dugmeta prošlo već dva mjeseca, o njemu se još uvijek priča, a konačno je i Alen Islamović iznio svoju stranu priče.

Islamović je isprva poricao da je do tučnjave došlo, no snimke su pokazale suprotno pa se pjevač povukao i odlučio ništa ne komentirati, sve do sad.

U intervjuu koji je dao bosanskohercegovačkom magazinu Azra ipak je ispričao što misli o tome.

"Prevrnite koju stranicu našeg rock’n’rolla i vidjet ćete da i tu ima svašta. Pazite, nemojte se dvoumiti, sve je istina gdje god da zagrebete. Sve biografije javnih osoba s ovih prostora još nisu izašle na vidjelo, a mislim da će ih ova generacija uskoro početi pisati… A ima tu svašta. O skandalima i sukobima mene s nekim, ja ne mislim ništa, niti me zanima. I dalje sa svojom porodicom i prijateljima uživam u ljepotama života, radim ono što najviše volim, trošim svoju energiju i novac na lijepe stvari, i da budem najiskreniji baš uživam u tome", rekao je on.

VIDEO Željko Bebek za Index otkrio što misli o nedavnoj tučnjavi Islamovića i Tife

Na upit kako je njegova obitelj reagirala na sukob s Tifom pjevač kaže da su već navikli slušati tračeve o njemu.

"Moja porodica je moje bogatstvo, nešto najvrjednije što sam mogao sačuvati u ovih 38 godina od kada se „ganjam“ s rock’n’rollom. To je moj povoljni vjetar u leđa koji me uvijek usmjerava u pothvatima, pustolovinama i pravcima. Svi moji stanovi i sve kuće koje imam nisu vrijedne tog bogatstva. Kad bi mi porodica rekla da ne radim više ovo, poslušao bih ih i radio nešto drugo. Zajedno ćemo donijeti odluku kad odlazim iz svijeta rock’n’rolla. Sve laži, prevare, izmišljeni intervjui, tračevi, sve one to podnose, jer su navikle. Kupajte se hladnom vodom godinama, pa ćete utrnuti i naviknuti. Bičujte konja danima, godinama pa će mu zadebljati leđna koža", tvrdi Alen.

Goran Bregović napokon otkrio što misli o tučnjavi Islamovića i Tife

U intervjuu je također dao naznake da se planira smiriti i uživati u obiteljskom životu.

"Ostvario svoje snove i ulazim u miran i tih dio života koji mi baš prija u krugu svojih najmilijih. Kad bih mogao, sve bih isto ponovio, samo bih neke osobe izbacio iz priče, zaobišao ih i nastavio svojim putem. Ali, što ćeš, rekao sam sve je to rock’n’roll", zaključio je pjevač.  

Pročitajte više