Isplati li se ljetovati u Lijepoj Našoj?

Foto naslovna fotografija i fotografija u članku: A. Carli; Fotografije u galeriji: I. Ivanišević

ŠTO NAŠA obala može ponuditi našem čovjeku osim sunca i mora te praznih džepova na kraju godišnjeg odmora za vrijeme ljetnih mjeseci?

Svake godine se vode velike rasprave o turizmu na Jadranu - preskupa kava na Stradunu, nejestiv hamburger na Plitvicama po cijeni glavnog jela u skupom restoranu, usluga je loša, smještaj je prljav, te bezbroj drugih negativnih strana. Činjenica je da smo puno lakši na lijepim riječima nego na riječima pohvale. Bezbroj je izjava o tome kako ne možemo držati visoke cijene, a nuditi samo sunce i more, odnosno da je jeftinije ljetovati negdje vani nego kod nas. No je li u stvarnosti doista tako? Naravno, ekstremi postoje svugdje. U centru pozornosti je ležaj na balkonu za 100 eura po danu koji se izdaje za vrijeme Ultra Music Festivala. Prašina se digla na sve strane, ali kao prvo, moraš biti lud da to platiš, jer Lijepa Naša svakako nudi puno više od spornog ležaja, sunca i mora.

Izdvojit ćemo destinaciju koju trebate posjetiti prema izboru čitatelja uzevši u obzir glavne faktore pri odabiru: udaljenost, odnos cijene i kvalitete te sadržaja unutar destinacije.

Vodice su se smjestile na vrlo povoljnom prometnom položaju, udaljene svega dva i pol sata ugodne vožnje od Zagreba. Također, u Vodicama će se svakako naći zanimljivih sadržaja - tu su koncerti na plaži, izleti u nacionalne parkove Krku i Kornati, klapske večeri, glazbeni festivali…

Hotel Olympiju ne treba posebno predstavljati - to je hotel koji ima povijest i nudi uslugu na najvišoj razini. Svega je nekoliko metara od plaže, a za one koji više vole bazen, gostima su na raspolaganju čak četiri vanjska bazena i jedan unutarnji. Svakako ne treba zaboraviti na a la carte restoran Sky s pogledom na cijeli vodički arhipelag. Iskoristi priliku, i svima u inat pričaj kako se na Jadranu može ljetovati i doživjeti odmor iz snova a da se kući ne vratiš praznih džepova!

Smještaj u hotelu Olympia rezerviraj u naredna 72 sata i ostvari popust od 30%.

Detalje doznaj OVDJE.

Pročitajte više