Isplivala rijetka slika Petre iz Zabranjene ljubavi. Više se ne bavi glumom

Foto/Screenshot: Press/Instagram

SAD VEĆ davne 2004. Hrvatska je dobila prvu domaću sapunicu - Zabranjenu ljubav. Emitirana je na tad novoj RTL televiziji, a dogurala je do 805 epizoda prije nego što je 2011. ukinuta. Iako se serija prestala snimati zbog slabe gledanosti, na svojim je počecima držala visoku gledanost, a dobivala je i puno medijske pozornosti.

Većina glumaca nije imala iskustva i Zabranjena ljubav im je bila prvi pokušaj bavljenja glumom. Nekima od njih je bila odskočna daska za daljnju medijsku karijeru, dok su se drugi povukli iz javnosti i počeli se baviti drugim, manje eksponiranim zanimanjima. 

Nekad omiljena Petra više se ne bavi glumom

Jedna od njih je i glavna glumica Anita Berisha, koja je igrala ulogu Petre Novak, razmažene nasljednice koja se zaljubljuje u siromašnog Danijela ne znajući da je on zapravo njen brat blizanac od kojeg su je razdvojili dok su još bili bebe.

Iako je u Zabranjenoj ljubavi stekla veliku popularnost i glumila je od malih nogu, Anita se nakon serije nije nastavila baviti glumom. Kratko je studirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a zatim je upisala i završila Ekonomski fakultet. 

Nekad omiljena Petra svoj život danas drži dalje od očiju javnosti. Svi profili na društvenim mrežama su joj zaključani, ali sada je Mario Valentić, koji je u seriji glumio Petrinog brata Bornu, objavio njihovu zajedničku fotografiju. "Seka i braco", napisao je na storyju na Instagramu.

Pročitajte više