Ispovijest muške sponzoruše: "Stariji muškarci mi daju poklone i plaćaju stanarinu"

Foto: Instagram

DEVETNAESTOGODIŠNJI Alexander iz Queenslanda je troškove svog studiranja odlučio pokriti na neuobičajen način. On starijim muškarcima nudi svoje društvo u zamjenu za novac.

"Studiranje je zaista skupo, a ja sam uvijek znao s ljudima pa sam taj talent odlučio upotrijebiti u svoju korist. Ovako imam prilike biti ono što jesam i još sam plaćen za to. Nemam ništa protiv da mi plaćaju za druženje i zadovoljstvo. Tako obojica profitiramo", otkrio je za The Daily Mail.

Preko web stranice Seeking Arrangements, na kojoj stariji bogataši traže sponzoruše, upoznao je četrdesettrogodišnjeg biznismena s kojim se redovito viđao šest mjeseci.

"Odveo bi me na kavu subotom ujutro i tutnuo bi mi nekoliko stotina dolara. Bio je jako drag i bilo mi je ugodno s njim. Kupovao bi mi poklone, uključujući donje rublje, a zatim bih mu slao slike u tom rublju. Redovito smo se viđali sve dok se nisam morao više posvetiti studiju", ispričao je on.

Njegovi mu sponzori poklanjaju stvari i novac, a katkad ga izvode na skupa mjesta koja si Alexandar nikad ne bi mogao priuštiti. Od novca koji dobije plaća stanarinu, odjeću i hranu.

"Moji roditelji ne znaju čime se bavim, ali prijateljima sam rekao. Oni mi služe kao sigurnosna mreža ako frajer postane prenapadan. Ne ulazim u seksualne odnose, ja sam više tip za druženje", tvrdi on. 

Pročitajte više