Ispovijesti prostitutki: "Seks za novac često je bolji od seksa s dečkom"

Screenshot: YouTube

DJEVOJKE koje rade kao eskort, sponzoruše i prostitutke na Redditu su progovorile o tome kako izgleda seks za novac, i koliko se razlikuje od seksa u tradicionalnim vezama.

No dušu nisu otvorile samo žene, već i poneki muškarci, a svi se slažu da seks za novac ima svojih prednosti, poput češćih orgazama, intrige i većeg poštovanja za želje partnera. S druge strane, takav seks je nerijetko i agresivniji, a često su uključeni i različiti opijati.

"Ovo će zvučati čudno, no često seks sa sponzorima mi je nerijetko bolji od onog s muškarcima sm kojima sam u vezi", priznala je jedna djevojka koja se smatra sponzorušom.

"Brojni stariji muškarci žele djevojku kojoj će plaćati stvari jer se osjećaju usamljeno, njihove veze su završile, a djeca su im odrasla i odselila se. Zbog tog se okreću sponzorušama, ne samo da zadovolje seksualne potrebe, već i da pronađu intimnost i nježnost".

"Kad se seksam sa sponzorom, cilj mi je uvjeriti ga da sam skoro zaljubljena u njega".

"Nježnija sam, mnogo se više ljubim i sto posto sam fokusirana na njegove želje, no često i sama doživim orgazam od takvog seksa".

"Gotovo svaki sponzor s kojim sam razgovarala je dominantan u spavaćoj sobi".

"Najčudnija stvar? Češće svršim tijekom seksa sa sponzorom nego s dečkom- Imaju više iskustva i strpljenja od tipova mojih godina".

Druga sponzoruša opisala je kako su izgledale tri godine redovitih seksualnih odnosa s 24 godine starijim muškarcem. S njim je kako kaže imala najbolji seks ikada.

Muška prostitutka pod nadimkom "House Down The Street", koja svoje usluge oglašava na Craigslistu, tvrdi da je seks drugačiji kad nema intimnosti.

"Iako oboje možemo uživati u samom činu i posao se može dobro obaviti. Ako se više puta nađete s istim klijentom, on vam postane poput prijatelja, postoje istinske simpatije", opisao je. 

Pročitajte više