Ispričao kako je živjeti s malim penisom: Zbog srama me zanimaju ponižavajući pornići

Foto: 123RF

VELIČINA penisa može biti od presudne važnosti u životu muškaraca. Osim što se priča da veći penis privlači više žena i da označava veći seksualni užitak, također može biti ključan faktor za veću razinu samopouzdanja. Kako je živjeti s malim penisom, ispričao je jedan anonimni 22-godišnji muškarac za The Guardian.

"Imao sam 15 godina kad sam shvatio da je moj penis ispodprosječne veličine. Zbog rastućeg srama počela me zanimati ponižavajuća pornografija u kojoj žene ismijavaju muškarce zbog njihove veličine i to je još više potaknulo moju tjeskobu", priznao je.

Rekao je kako zbog toga nikada nije imao djevojku, ali smatra da glavni razlog tome nije njegov mali penis, nego nisko samopouzdanje.

"Mislim da u toploj vezi partneri prihvaćaju mane onog drugog i to bih pokušao učiniti, ali sam čuo priče o djevojkama koje bi odbile mladiće zbog njihove veličine i onda ih ismijavale pred drugima", dodao je.

Otkrio je da se u pijanstvu odvažio prići određenim djevojkama, ali da su ga one odbile. Ne krivi ih jer kaže da bi i on sam sebe odbio.

"Imam problem s prejedanjem, introvertirana sam osobnost i imam milijun problema, a sve ih vežem uz to što imam mali penis. Pokušao sam sve osim sebe kriviti što ne izlazim s djevojkama i čak sam se pridružio nekim grupama koje promoviraju nenamjerni celibat, no ubrzo sam shvatio da je ta ideologija toksična. Ne vjerujem da žene muškarcima duguju seks."

Fotografije svog penisa stavljao je na Reddit, a tamo su korisnici istaknuli da ima nevjerojatno malen penis.

"Spoznaja da moj penis u erekciji dostiže desetak centimetara značajno je utjecala na moj život. Mislio sam da će netko tko me bude volio naći način da zaobiđe moj nedostatak korištenjem igračaka ili drugih tehnika, no s vremenom sam prestao tražiti vezu. Planiram napraviti vazektomiju jer znam da tjeskoba, pretilost i veličina penisa imaju genetske komponente. Čak i da dobijem dijete, ne bih mu to želio prenijeti", zaključio je.

Pročitajte više