Isprobala Tinder s fotošopiranim fotkama, nije mogla vjerovati što se dogodilo

Foto: Instagram/Youtube

YOUTUBERICA Kiera Bridget, čiji kanal na YouTubeu prati više od tri milijuna ljudi, odlučila je provjeriti kako će proći na Tinderu obradi li svoje fotke u Photoshopu. 
"Jeste li se ikad zapitali kako bi drugačiji bio vaš život da ste zbilja zgodni?" započela je svoje izlaganje. 

Kako bi provjerila što će se dogoditi, instalirala je Tinder, ali je sve fotografije koje je objavila na njemu "poboljšala". Prije toga je isprobala Tinder sa svojim stvarnim fotkama kako bi mogla napraviti usporedbu. Rezultat ju je prilično iznenadio, ne u pozitivnom smislu. 

"Cijeli tjedan ću uklanjati sve nesavršenosti, a, vjerujte mi, ima ih. Napravit ću takav make over da ću izgledati kao potpuno druga osoba kako bih vidjela koliko ću muške pozornosti dobiti", odlučila je Kiera. 

Prvo je uzela fotku u badiću te je na njoj suzila struk i noge i povećala grudi. Zatim je na internetu našla fotku Belle Hadid na koju je pomoću Photoshopa dodala svoje lice. Na trećoj je pozirala u grudnjaku i kratkim hlačicama, a zatim ju je izmijenila u Photoshopu slično kao prvu. 

Otkrila je da je s uređenim fotografijama postigla veliku popularnost, za razliku od profila s neuređenim fotografijama. 

Doslovno svaka osoba koju sam lajkala mi je uzvratila. Sat vremena sam lajkala ljude dok su mi na profilu bile neuređene fotke na kojima izgledam onako kako stvarno izgledam i dobila sam samo jedan ili dva spoja. Ni jedan mi se nije javio", otkrila je, a zatim i pročitala neke poruke koje je dobila na profilu s novim fotografijama. 

Pročitajte više