Isprovocirana "očajna kućanica" Teri Hatcher: Pogledajte, ne koristim botox!

"OČAJNA kućanica" Teri Hatcher, koja je u ultrapopularnoj seriji utjelovila Susan Mayer, naljutila se na medije jer su je optužili da koristi botox. Isprovocirana Teri odlučila je napraviti mali fotosession pa je na svom Facebook profilu objavila fotke na kojima izvodi raznorazne grimase.

"Pogledajte, mogu podignuti obrve i imam bore na čelu. Mogu čak izgledati i kao majmun ako stavim grozd ispod gornje usne. Jako mi je smiješno, ali ne sjećam se da sam se ikada uzrujavala zbog godina", napisala je glumica koja dodaje da je nije briga vole li je ljudi ili ne.

"Razmišljam o svim tim vražjim kritikama, ali mislim si - volite me ili ne. Ovo je moje pravo lice, bez operacijskih zahvata, silikona, botoxa. Odlučila sam se fotkati kako bih razotkrila istinu o svojoj ljepoti i nadam se da vam je sada lakše kada je znate", piše Teri.

Osim fotografija svog lica, "očajna kućanica" objavila je i nekoliko fotografija sa snimanja najnovije sezone serije, koja će premijeru u Velikoj Britaniji doživjeti početkom sljedeće godine.

Pročitajte više