Isprovocirani i nepoželjni Jay-Z ipak nastupio na Glastonburyju

BEYONCE KNOWLES sinoć se pojavila na festivalu Glastonbury u engleskom Somersetu kako bi podržala nastup svog supruga, repera Jay-Z-ja, kojeg su organizatori pozvali, a onda zaključili kako ga zapravo "nitko ne želi slušati na rokerskom festivalu". Jay Z je tako sinoć ipak odvažno nastupio u Somersetu, unatoč njegovoj nedavnoj izjavi kako se neće pojaviti jer je prezauzet filmskom industrijom. Razlog zbog kojeg se nećkao je Noel Gallagher, gitarist skupine Osasis koji je pobjesnio kad je čuo da se "hip-hop počeo miješati u rock".

Ljut i nabrijan, Jay Z je iz inata nastupio i među ostalim otpjevao hit skupine Oasis iz 1995. godine pod nazivom "Wonderwall", a nakon toga pjesmu "Rehab" jedva žive Amy Winehouse, koja se jednom ljutila na njega što ne zna sve stihove.

"Moje ime je Jay-Z i jebeno sam super!"

Hip-hop zvijezda pravog imena Shawn Carter, sinoć je na pozornici zaurlao: "Svima onima koji se ne mogu sjetiti kako se točno ja zovem, moje ime je Jay-Z i jebeno sam super!". Nekoliko sati prije nastupa još uvijek je bilo neizvjesno hoće li se zvijezda pojaviti u Engleskoj.

38-godišnji reper iz New Yorka jučer je ujutro privatnim helikoterom naposljetku sletio u Englesku. Oni koji su festival organizirali, a pogotovo oni koji su došli poslušati koncerte, složili su se kako je bukiranje jedne od najvećih hip-hop zvijezda današnjice "narušilo tradiciju najvećeg rock festivala".

L.V. 

Pročitajte više