Istraga završena, Goran Bare ostaje u Remetincu još 20 dana

GORAN BARE ostaje u Remetincu do daljnjega, a Državno odvjetništvo će u sljedećih 20 dana odlučiti hoće li podići optužnicu, izjavio je to glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu. Istražni postupak oko prošlotjednog fizičkog sukoba Bareta i njegove djevojke, Željke Matković, gotov je. Sud je glazbeniku odredio mjesec dana pritvora zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela. Budući da je Bare već 10 dana u pritvoru, Državno odvjetništvo mora odlučiti o optužnici u sljedećih 20 dana.

Njegova djevojka, novinarka Željka Matković, dala je jučer iskaz na sudu, ali javnost još uvijek ne smije znati koja je kvalifikacija njenih ozljeda. Ona je neki dan priznala da je pretjerala kad je opisala Bareta kao nasilnika te mu je spremna oprostiti napad. S druge strane, Goranov menadžer Igor Boltek tvrdi da se njegov klijent nakon pritvora seli u novi stan te nema šanse da obnovi vezu s novinarkom. Sud im je nakon incidenta odredio zabranu približavanja jedno drugome.

Bivši frontmen Majki morao je otkazati nastupe u Rovinju, Splitu te onaj u Boogaloou gdje je trebao proslaviti 30 godina karijere.

Pročitajte više