Istraživanje: Žene otkrile koja im je veličina muškog spolovila idealna

Foto: Shutterstock

TEMATIKA oko idealne veličine muškog spolovila vjerojatno će uvijek biti popularna, neki tvrde da je veličina bitna, drugi da nije, neki vole veća, neki manja spolovila, ali što kaže istraživanje?

Prije svega, prosječna veličina muškog spolovila u erekciji je između 13.9 i 16 centimetara, a u provedenom istraživanju navodi se kako veličina zapravo i nije bitna.

"Kako bi se maksimizirao užitak, žene ipak preferiraju spolovila s većim obujmom umjesto duljine, jer takvi penisi bolje stimuliraju klitoris. Žene vole različite veličine za različite trenutke, što znači da je svaki muškarac, to jest spolovilo, možda idealno za neku ženu, ovisi samo o tome što traže", rekla je voditeljica istraživanja dr. Nicole Prause za Daily Beast.

Koja je idealna veličina?

Istraživanje je provedeno na 75 žena, a cilj je bio provjeriti 33 umjetna spolovila stvorena 3D printerom, u različitim veličinama i obujmima, a otkriveno je da žene preferiraju prosječno veliko spolovilo. Ustanovljeno je i da svaka od njih ima neku svoju ideju o tome kako izgleda savršeni muški spolni organ, ovisno o tome žele li dugotrajnu vezu ili spolni odnos bez obveze, prenosi Marie Claire.

Studija je na kraju pokazala da su žene uglavnom birale spolovilo veličine 16 centimetara, ako je u pitanju dugotrajna veza, a ako je u pitanju odnos bez obveze, birale su veličinu 16.2 centimetra.

Pročitajte više