Istukla dečka i napala tri policajca: Zvijezda Melrose Placea uhićena zbog obiteljskog nasilja

Foto: Instagram/Wenn/Z.Tomaszewski/Splash

GLUMICA Heather Locklear završila je u pritvoru zbog obiteljskog nasilja i napada na policajce, piše američki tabloid TMZ.

Incident se dogodio u nedjelju navečer u njezinom domu u Thousand Oaksu. Policija je reagirala po dojavi o obiteljskom nasilju, a tijekom uhićenja glumica je postala nasilna prema policajcima.

Izvori su za TMZ ispričali da je policiju navodno pozvao njezin brat koji je zatekao svađu između glumice i njenog dečka koji je na tijelu navodno imao vidljive tragove nasilja. Glumica se opirala uhićenju te fizički napala tri policajca koji su je naposljetku morali privesti u lisicama te je odvesti u bolnicu na vještačenje.

56-godišnja glumica u posljednje vrijeme na Instagramu objavljuje fotografije s misterioznim muškarcem, no njegov identitet nije bio poznat sve dosad. Daily Mail sada piše da je riječ o Chrisu Heisseru, muškarcu s kojim je glumica išla u srednju školu, a sad su se ponovno povezali i zaljubili.

Heather je puštena iz pritvora nakon što je platila jamčevinu. Heather se dva puta udavala, i to oba puta za rokere. Prvi suprug joj je bio Tommy Lee, bubnjar Motley Cruea, a drugi gitarist Bon Jovieja Richie Sambora.

Ovo nije prvi put da je glumica uhićena zbog obiteljskog nasilja, 2011. godine potukla se s tadašnjim dečkom, kolegom iz serije Melrose Place, Jackom Wagnerom. Dugo je imala i problema s drogama i alkoholom.

Inače, danas je još jedna zvijezda serije Melrose Place u fokusu javnosti, riječ je o glumici Jaime Luner koja je optužena da je oralno zadovoljavala 16-godišnjaka.

Pročitajte više