Ištvan Varga: Ispadam čudak u medijima, a zapravo sam koliko-toliko normalan

IŠTVAN VARGA prije nekoliko tjedana prekinuo je višemjesečnu ljubavnu vezu s plesačicom Evom Rusan. Ipak, čini se da profesionalni plesač, koji nas već nekoliko sezona zabavlja u showu "Ples sa zvijezdama", nije dugo "solirao" već je utjehu pronašao u studentici medicine, Simoni iz Rijeke. O svojoj novoj odabranici Ištvan nam nije htio puno otkriti već je samo rekao da je sretan.

"Želim okrenuti svu pažnju na svoj ples i to što smo obranili prvenstvo Hrvatske"

"Jedina izjava koju bih rekao u vezi svega toga je da sam sretan i malo zabrinut jer bi u petak trebao ići na europsko prvenstvo u Moskvu, a s obzirom na cijelu situaciju malo me frka kako će sve ispasti", rekao nam je Ištvan koji dodaje da svoj privatni život želi držati podalje od javnosti. "Ispadam čudak u medijima, a mislim da sam koliko-toliko normalan.

Baš kao i o novoj ljubavi, Ištvan nam nije htio komentirati ni onu staru s kojom je planirao zajednički život i vjenčanje. "Ne bih htio komentirati Evine izjave. Želim okrenuti svu pažnju na svoj ples i to što smo obranili prvenstvo Hrvatske. To sam ja, a sve ovo ostalo bih htio zadržati dalje od javnosti", priznaje nam simpatični Ištvan kojem je glupo što ga mediji povezuju sa svakom djevojkom koju pogleda na cesti.

S Evom Rusan prekinuo zbog njezine burne prošlosti ili razdvojenosti i udaljenosti?


Podsjetimo, Ištvan Varga preplavio je medijske stupce nakon što se doznalo da je u vezi s bivšom natjecateljicom RTL-ova showa "Top model", Valentinom Dropulić. Ipak, samo nekoliko tjedana Ištvan je odlučio prekinuti vezu s mlađahnom manekenkom dok se ona silno nadala pomirenju. Baš kao i ovaj put, Ištvan nije dugo čekao već je samo mjesec dana kasnije započeo vezu s Evom koja je popularnog plesača ubrzo i zaručila.

Iako razlozi njihovog prekida nisu razjašnjeni, Ištvan je u jednom intervjuu otkrio da su se posvađali zbog razgovora o njezinoj prošlosti. "Uz Evinu karijeru plesačice u klubovima moglo se vezati štošta ružno, a o tom dijelu njezine prošlosti ništa nisam znao. Saznao sam neke stvari pa smo se posvađali", rekao je Ištvan dok je Eva izjavila da "nema nikakvu burnu prošlost" i da su prekinuli jer su se "sve manje viđali pa su se sukladno s tim i udaljili".

Pročitajte više