Ištvan Varga o svojoj djevojci: Eva Rusan je "zaručila" mene

POSLJEDNJIH se dana u medijima nagađalo jesu li naš najpoznatiji plesač Ištvan Varga i njegova djevojka Eva Rusan, također plesačica, zaručeni. 

U telefonskom razgovoru Ištvan je za Index potvrdio tu informaciju, ali i otkrio zanimljiv detalj oko zaruka: "Da, istina je da smo zaručeni. Ali nije baš bilo onako kako svi misle. Naime, mene je Eva 'zaručila', a ne ja nju", rekao nam je simpatični Ištvan. "Dogodilo se to spontano, nedavno kada sam se vratio s puta. Planirao sam to sam napraviti, ali me preduhitrila", dodao je.

Na žalost, vjenčanje neće biti još neko vrijeme. Oboje imaju obaveza, a i zbog tekućih projekata se ne vide koliko bi željeli. Ištvana smo tako uhvatili usred treninga i osmišljavanja nove koreografije za nastup u Plesu sa zvijezdama. Osvrnuo se i na prašinu koja se proteklog vikenda podigla oko showa u kojemu nastup neće nastaviti dotadašnji veliki favoriti Iva Šulentić i Damir Horvatinčić. 

"Iva i Damir bili su odlični"

"Toliko mi je žao Ive i Damira, bili su odlični. Nisam mogao vjerovati da publika nije glasala za njih", rekao nam je plesač. "U zadnje vrijeme često čitam o tome kako su to sve razne malverzacije i da je glasanje namješteno. I mene se proziva i lažno optužuje da sam sudjelovao u tome, jer niti jedne godine nisam pobijedio. Takve insinuacije me strahovito pogađaju i bole. Jedino što želim je naučiti Franku plesati i približiti ljudima taj prekrasan sport.  Nisam ovdje radi pobjede nego zato što je ples moj život.  Jedino me to zanima", dodao je Ištvan.

Pročitajte više